Asilah's FotoPage

By: Asilah Sallehudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 1-Sep-2009 03:22 Email | Share | | Bookmark
haish..line tak clear..

 
 
 
View all 6 photos...
payoh bebeno nok online skang nih..
tak cam dulu2..chewah..
ni aku masukkan gambo2 waktu BIS..
kene bukak booth...
chewah..
yang tak tahan, gamba kelas dah jadi cam gamba family lakk..


Thursday, 13-Aug-2009 14:01 Email | Share | | Bookmark
life is major subject...

haishh,,,
dis week bz giler...
pnoh giler dengan ujian,
dgn kuiz,
latihan JPA lg..
esok ade presentation lagi... pergh.. jgn katelaaa bznyee..
but i m still have fun with it,,,
about da senior,
tak berani aku nak cedok dulu,
niat aku nak usha2 jer..
x mo lbey2..haha..
sbb bz sgt, no time nk snap picture lg..
my plan nak snap gambar2 dak2 kelas aku kat UTP...
diizinkan nanti,
aku tayanglaa gambonye nnt...haha..


Saturday, 8-Aug-2009 12:54 Email | Share | | Bookmark
hehe..aku suke kat sorang senior...

 
 
 
View all 4 photos...
haha..caye atau x...
aku daa crushin on someone..
tapinye..senior..
yang peliknye,aku yang usha dulu,,
tapi die bagi respon yang agak2 positif..
so aku pun agak2 sukelaa kan..
hahaha...
actually,dari semester dua lagi..
aku usha..
dah ade respon ni..
agk2 cam klaka jer....

ni aku masukkan gambo2 yang aku try2 edit..
first time ni..


Tuesday, 4-Aug-2009 02:40 Email | Share | | Bookmark
aku, perak n pahang...

 
 
 
View all 12 photos...
ni gambo2 aku pusing perak waktu bulan 5 ritoo...
last sem 2..
pergh,,letih gilerr..
mule2, aku kat bermis.
pastu, lake garden kat taiping
and kellis castle...
best giler...
satu hari aku yang indah kat sini...
aku harap selama aku study kay perak nih,
aku dapat banyak kenangan manis....


Saturday, 18-Jul-2009 08:53 Email | Share | | Bookmark
new starting for new semester

 
 
 
View all 9 photos...
17 julai 2009..

aku n kawan2 kolej bosan cuz hari jumaat
all of us xdek class...
so, we plan go to picnic at tasik kat UTP..
have fun giler..
bagi makan ikan,
had breakfast together,
buy 4 buku roti juz bcuz nak bagi ikan kat tasik makan..
gamba kat atas jambatan tuh time we all bagi makan ikan..
really2 one of my best day of my life..
and the memories created once again..
guys, thanks for create the memories together..

inilah antre sobab2 keh suke beno ke Perak nih...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net